ANITA VERKERK - LENTELIEFDE & KERSENBLOESEM

Dit is het vierde - helemaal zelfstandig te lezen - boek in de succesvolle reeks romans die zich afspeelt op het super-de-luxe romantische cruiseschip Cupido, dat met een bonte verzameling passagiers en bemanningsleden over de zeven zeeën vaart.

In elk deel van deze serie spelen soms ook 'oude bekenden' uit eerdere boeken mee, maar iedere roman is een zelfstandig afgerond verhaal en heeft haar eigen unieke hoofdpersonen.
Daarom kunnen alle delen uit deze serie 'los' worden gelezen.

In 'Lenteliefde & Kersenbloesem' leven we mee met reisjournaliste Sakura Winters, die het zo druk heeft met haar eigen bedrijf dat de liefde er steeds bij inschiet.
 Dan krijgt Sakura een uitnodiging voor een persreis: een veertiendaagse cruise met de Cupido rond Japan en op het vliegveld van Tokio loopt ze al twee leuke mannen tegen het lijf. Dat belooft wat voor de cruise!

Verkrijgbaar bij alle boekwinkels en internetshops. Als ePub te leen bij de online Bibliotheek of via abonnement te huur bij Kobo Plus en Storytel. Ook beschikbaar bij Amazon.nl

Paperback kopen bij bol.com of eerst een stukje lezen

E-boek kopen bij bol.com of huren bij KOBO PLUS

Paperback of e-boek kopen bij Bruna

***** Vijfsterren recensie *****
Romantiek en reisavontuur!
Sakura is een hippe jonge reisblogger en ze gaat op reis...
Genomineerd voor een belangrijke prijs die onderweg uitgereikt zal worden, en met als enige voorwaarden dat ze blogt over de reis en een presentatie houdt als genomineerde, krijgt Sakura een gratis cruise in Japan en Rusland aangeboden op het cruiseschip Cupido. Er zijn drie genomineerden voor de prijs van beste reisblogger. De andere twee zijn een vrouw die Sakura als weinig kanshebbend ziet en een man waarvan ze niet weet hoe hij er uit ziet en die zich als stoere Viking presenteert online. Sakura leert al snel interessante mensen van allerlei pluimage kennen onderweg naar het schip en op het schip zelf, en ook het personeel is echt in het verhaal aanwezig.
Het heeft een eigenwijze, gezellige sfeer en het tempo is afwisselend. Het ontvouwt zich meestal in een prettig, onderhoudend en rustig tempo maar op sommige momenten ook hilarisch en snel.
Het verhaal kenmerkt zich in wendingen en details door een briljante, scherpe humor.
De stijl is heel intens waardoor je Sakura's reis en haar indrukken bijna van moment tot moment meemaakt. Je loopt in exotisch grootsteeds Japan en de kersenbloesem uit de titel ligt aan je voeten. De karakters zijn prettig afwisselend, met zowel scherpe als warme kantjes, en sterke onderlinge verschillen die voor hilarische situaties zorgen. Er is ook een mooie gevoelslaag in het verhaal, zodat het ook romantisch is.
Deze roman is onderdeel van de Cupido reeks waarin dit cruiseschip een vast onderdeel is, maar zeer zeker compleet op zichzelf staand te lezen.
Een echt Feel Good boek, het heeft iets heel rustgevends. Vlot en vermakelijk, boeiend en romantisch!
Laurina van den Nieuwendijk (Hebban)