ANITA VERKERK - LENTELIEFDE & KERSENBLOESEM

Het vierde boek in de succesvolle reeks romans die zich afspeelt op het super-de-luxe romantische cruiseschip Cupido, dat met een bonte verzameling passagiers en bemanningsleden over de zeven zeeën vaart.

In elk deel van deze serie spelen soms ook 'oude bekenden' uit eerdere boeken mee, maar iedere roman is een zelfstandig afgerond verhaal en heeft haar eigen unieke hoofdpersonen. Daarom kunnen alle delen uit deze serie 'los' worden gelezen.

In 'Lenteliefde & Kersenbloesem' leven we mee met reisjournaliste Sakura Winters, die het zo druk heeft met haar eigen bedrijf dat de liefde er steeds bij inschiet.

Dan krijgt Sakura een uitnodiging voor een persreis: een veertiendaagse cruise met de Cupido rond Japan.

Op het vliegveld van Tokio loopt ze al twee leuke mannen tegen het lijf. Dat belooft wat voor de cruise!

Verkrijgbaar bij alle boekwinkels en internetshops.

Paperback kopen bij bol.com

E-boek kopen bij bol.com of huren bij KOBO PLUS

Paperback of e-boek kopen bij Bruna