ANITA VERKERK - LIEFDE OP DE JAVAZEE

Het eerste deel van een reeks liefdesromans die zich afspelen op het superdeluxe romantische cruiseschip Cupido, dat met een bonte verzameling passagiers en bemanningsleden over de zeven zeeën vaart.

In elk deel van deze serie spelen soms ook 'oude bekenden' uit eerdere boeken mee, maar iedere roman is een zelfstandig afgerond verhaal en heeft haar eigen unieke hoofdpersonen. Daarom kunnen alle delen uit deze serie 'los' worden gelezen.

In deze roman gaan we op reis met Fleur Zomerdijk. Als haar ouders met de hele familie hun vijfendertigjarig huwelijksfeest op de Cupido willen vieren, laat Fleur - achtentwintig, single, een huurflatje in een achterstandswijk en net werkeloos - zich overhalen om vanuit Singapore mee te varen naar Indonesië.

Aan boord komen oude familievetes weer schrijnend aan de oppervlakte, maar de luxe cruise over de intens blauwe Javazee heeft voor Fleur gelukkig ook leuke verrassingen in petto...

Te koop in alle boekwinkels en internetshops. De ePub is te koop/te huur of te leen bij diverse internetplatforms en de online Bibliotheek.

Kopen bij bol.com of huren bij KOBO PLUS