ANITA VERKERK - PINGUÏNS & PASSIE
Nieuw!
Het derde - zelfstandig te lezen - boek in de succesvolle reeks romans die zich afspeelt op het super-de-luxe romantische cruiseschip Cupido, dat met een bonte verzameling passagiers en bemanningsleden over de zeven zeeën vaart.

Deze cruise varen we mee met weduwe Marleen Alverbeek (30) en haar vader Viktor Driessen, die kampt met huwelijksproblemen.

Als haar grote liefde Ron een vreselijk ongeluk krijgt, valt Marleen in een diep zwart gat.
Na vier jaar vindt haar vader dat Marleen eindelijk weer van het leven moet gaan genieten en hij haalt haar over om samen een cruise te maken naar het adembenemende Antarctica.
Marleen heeft meteen spijt van haar belofte, maar haar vader verheugt zich zo op de reis, dat ze niet meer durft terug te krabbelen...

Verkrijgbaar bij alle boekwinkels en internetshops.

Eerst een stukje lezen? Klik hier.

Paperback kopen bij bol.com

E-book kopen of huren bij KOBO PLus

Paperback of e-book kopen bij Bruna