ANITA VERKERK -OOSTZEE ROMANCE

Het tweede boek in een succesvolle reeks romans die zich afspeelt op het super-de-luxe romantische cruiseschip Cupido, dat met een bonte verzameling passagiers en bemanningsleden over de zeven zeeën vaart.

In elk deel van deze serie spelen soms ook 'oude bekenden' uit eerdere boeken mee, maar iedere roman is een zelfstandig afgerond verhaal en heeft haar eigen unieke hoofdpersonen. Daarom kunnen alle delen uit deze serie 'los' worden gelezen.

In deze roman leven we mee met alleenstaande moeder Famke Oosthof (30) die allerlei angstklachten heeft en ontzettend bang is om te varen.

Als haar suiker-oom Josef van een stoepje valt en met zijn enkel in het gips aan huis gekluisterd is, regelt tante Irma dat Famke in zijn plaats met haar mee zal gaan op een cruise naar de Oostzee.
Famke weigert pertinent, maar tante Irma zet haar zin gewoon door...

Te koop in alle boekwinkels en internetshops! Ook te huur/leen bij diverse internetplatforms.

Kopen bij BOL.COM of huren bij KOBO PLUS